Eigentijdse zorghuisvesting realiseren binnen tijd én budget

Sinds zorgpartijen zelf verantwoordelijk zijn geworden voor de vastgoedrisico's en de governance code zijn intrede deed, wordt risicomanagement steeds belangrijker. Hoe houdt u als zorgorganisatie de huisvesting betaalbaar en hoe voorkomt u dat nieuwe huisvestingsinitiatieven budgettair uit de hand lopen? Waar de veranderende wensen van de gebruikers voor een groot deel de huisvesting bepalen en financiering een issue is, heeft HEVO een passende oplossing:  Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM. Een bouwmanagementvorm waarmee u garanties krijgt op kwaliteit, planning én prijs. Bovendien behoudt u zeggenschap en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. De korte lijnen, slimme adviezen en onze jarenlange ervaring in zorghuisvesting en sluitende businesscases werken in uw voordeel. Ook na ingebruikname kunt u op ons rekenen: tot 5 jaar na oplevering blijven u en uw gebruikers, verzekerd van maximaal gebruikscomfort. 

      

Whitepaper

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.

Budgetgarantie geeft zekerheid voor u én voor potentiële financiers

Een optimale zorgomgeving draagt bij aan het welzijn van gebruikers, bezoekers en verzorgenden. Nu én in de toekomst. De financiering van een zorgcomplex is echter niet eenvoudig vanwege onzekerheid over investeringen en exploitatielasten. Wij maken uw businesscase sluitend en dankzij  Risicodragend Projectmanagement heeft u ook de zekerheid dat u in de uitvoering binnen budget blijft. Hoe grillig de markt ook is. Een gerustellende gedacht voor toezichthouders en geldverstrekkers.

Elke fase kunt u weer kiezen uit opties. Dat geeft een flexibel proces.

Wij zijn thuis in de zorg en kennen úw wereld door en door. Marktonderzoeken, regelgeving, domotica of financieringsconstructies kennen voor ons geen geheimen. Omdat wij het proces van grof naar fijn inrichten, helpen wij u slimme keuzes maken. U blijft gedurende het hele (bouw)traject betrokken en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. Met RPM krijgt u een zorgcomplex dat langjarig voldoet aan uw verwachtingen én die van de gebruiker!

Met RPM kiest u voor zekerheid én comfort: tot 5 jaar na oplevering!

Tijdens het gebruik bepaalt een zorgcomplex zijn waarde. Flexibiliteit en toekomstbestendigheid inclusief comfort op maat, dat is onze verantwoordelijkheid. Met Risicodragend Projectmanagement van HEVO mag u ervan uit gaan dat alles klopt. Tot wel 5 jaar na oplevering zijn én voelen we ons gecommitteerd om het gebruikscomfort van uw zorginstelling te verzekeren. Pas als alles goed is, én u en uw gebruikers tevreden zijn, is voor ons het project geslaagd!

“Wij willen een kritische partner waarmee wij op gelijkwaardige basis kunnen samenwerken. HEVO is díe partner. Zij kennen de markt, hebben ervaring met financiers en maken ook nog waar wat ze afgesproken hebben!”

Désirée van Dijk-Attema

directeur bestuurder van Rendant

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De experts van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement in combinatie met een sluitende businesscase
voor u kan betekenen.
Schroom niet om contact op te nemen met Ron van Bloois of Peter Woerdeman. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet keuzevrijheid hebben en geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

Referentieprojecten

Nieuwbouw Het Hoge Veer
Geertruidenberg

Begin 2019 staat er een nieuw zorgcomplex in Geertruidenberg van circa 7.000 m2. Het betreft een woonvoorziening voor dementerende ouderen en 46 appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening. Daarnaast worden in het complex ondersteunende ruimten gerealiseerd, waaronder een grand café met keuken, ten behoeve van zorgverlening aan cliënten van Het Hoge Veer en mensen uit de wijk.

Het voortraject heeft een paar jaar in beslag genomen waarbij overeenstemming moest worden bereikt over het project en de financiering met veel verschillende stakeholders: Het Hoge Veer, gemeente, woningcorporaties, belegger, waarborgfonds en banken. Redenen om te gaan voor nieuwbouw en niet voor renovatie zijn het sterk verouderde en niet toekomstbestendige huidige zorgcomplex in Raamsdonksveer. 

Wij voeren de nieuwbouw uit met Risicodragend Projectmanagement, zodat de opdrachtgever en de financiers zekerheid hebben over het budget, de planning en de kwaliteit.

Stichting Rendant
Leeuwarden en Heerenveen

Hoe blaas je nieuw leven in een vastgoedportefeuille met zwaar verouderde serviceflats? Stichting Rendant, actief in Friesland, schakelde ons in voor een marktonderzoek. Daarmee werd zo veel vertrouwen gekweekt dat wij ook het volledige vervolgtraject ondersteunen, met straks het Risicodragend Projectmanagement bij de herontwikkeling als sluitstuk. Dit omvat twee herontwikkelingen van in totaal circa 240 eigentijdse woonappartementen voor senioren met zorg op afroep.

"HEVO maakt waar wat ze afgesproken hebben. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Zeker nu wij bij de herontwikkeling met RPM de grootste risico's bij hen onder kunnen brengen."

Désirée van Dijk-Attema
Directeur bestuurder van Rendant

Bekijk meer referenties van HEVO

Kindcentrum KKL
Nootdorp

Ipse de Bruggen biedt steeds meer 24 uurszorg aan kinderen onder de 18 jaar. In Nootdorp is een nieuwe locatie gerealiseerd waar deze kinderen begeleiding, behandeling en onderwijs krijgen.

Naast een woonvoorziening en logeervoorziening zijn er een kinderdienstencentrum en een school voor speciaal onderwijs in deze gebouwen gehuisvest. Door alle functies in één gebouw te huisvesten, kan er beter afgestemde zorg en behandeling gegeven worden. Wij ondersteunden Ipse de Bruggen met advies op maat en realiseerden de nieuwbouw met Risicodragend Projectmanagement.

“Bij projecten met grotere risico’s is Risicodragend Projectmanagement echt een uitkomst. Je hebt dan zekerheid over tijd, budget en kwaliteit. Bij een ander complex en risicovol project, zou ik weer voor RPM kiezen.”

Roeland Brouns,
Directeur Vastgoed & Facilitair Ipse de Bruggen