Uw sportambities waarmaken binnen tijd én budget.

Budgetten voor sportaccommodaties zijn al jaren aan bezuiniging onderhevig  en staan onder druk. Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM, is de perfecte oplossing. U krijgt daarmee garanties op prijs, planning én kwaliteit. Bovendien behoudt u invloed op het proces en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. U kunt erop vertrouwen dat u met RPM decennialang optimaal plezier beleeft van  uw sportaccommodatie. Want tot 5 jaar na oplevering blijft u verzekerd van maximaal gebruikscomfort.

RPM biedt financiële zekerheid en voorkomt budgettaire verrassingen

Accommodaties waarin wordt ontspannen en gesport zijn uitermate geschikt voor dubbel ruimtegebruik. Organisaties willen hun vierkante meters op meerdere manieren inzetten. Dit heeft consequenties voor de eisen waaraan een multifunctioneel gebouw moet voldoen, zodat efficiencyvoordelen worden behaald en kosten bespaard. Goed nieuws in tijden van ruimtegebrek en de noodzaak tot het verbruiken van minder energie. De middelen voor huisvesting liggen echter vaak vast en zijn daarmee beperkt.

 

Maximale vrijheid dus een flexibel proces.

Wij zijn thuis in de sportwereld en kennen úw wereld door en door. De regels voor sportgebouwen zijn streng en gebruikers worden steeds veeleisender. Multifunctionaliteit en sfeer zijn belangrijk. Omdat wij het proces van grof naar fijn inrichten, helpen wij u slimme keuzes maken. U blijft gedurende het hele bouwtraject betrokken en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. Met RPM krijgt u een sportgebouw dat voldoet aan uw verwachtingen!

Hoe geslaagd een gebouw is, ervaar je pas bij gebruik. Wij blijven 5 jaar betrokken!

Tijdens het gebruik bepaalt  een sportaccommodatie haar waarde. Comfort op maat, dat is onze verantwoordelijkheid. Met RPM van HEVO mag u ervan uitgaan dat alles klopt. Tot wel 5 jaar na oplevering zijn én voelen we ons gecommitteerd om het gebruikscomfort van uw sportaccommodatie te verzekeren. Pas als alles goed is, is voor ons het project geslaagd!

"Wij hebben het NOC*NSF-keurmerk voor binnensportaccommodaties"

Referentieprojecten

Energie-efficient wedstrijdbad met internationale allure

HEVO ontwikkelde samen met de architect de ontwerp- en projectvisie van het multifunctionele Hofbad en verzorgde daarna het projectmanagement. Naast een instructie- en recreatiebad, horecafaciliteiten en verenigingsruimten is er een overdekt 50-meterbad met een monumentale tribune. Horeca, personeelsruimten en kleedruimten zijn centraal gelegen in het gebouw en staan in goede verbinding met de omliggende baden. Veel doorkijkjes zorgen voor transparantie, veiligheid en levendigheid van het gebouw. De entreehal dient als spil en brengt alle ruimten met elkaar in verbinding.

Aanbesteding en contractmanagement voor hockeyclub

“Met subsidie van de provincie Noord-Brabant zijn we in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren.”

Bekijk meer referenties van HEVO

Nieuwbouw sporthal Trivium Etten-Leur

Wij voerden het project uit op basis van Design & Build en waren daarmee verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de uitvoering. De sporthal is in negen maanden tijd (inclusief ontwerpfase) gerealiseerd. Het is een klasse C-sporthal met een veldafmeting van 24 x 44 meter en een nettohoogte van 7 meter, conform NOC*NSF- en Kvlo-normering. De hal bestaat uit drie zaaldelen die met behulp van flexibele wanden worden gesplitst. Ook is er een buitensportveld.

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De experts van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement in combinatie met een sluitende businesscase
voor u kan betekenen.
Schroom niet om contact op te nemen met Willem Adriaanssen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet keuzevrijheid hebben en geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

Whitepaper

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.