Inspirerende en faciliterende kantoren en kantoorinrichting realiseren binnen tijd én budget

Nieuwbouw, renovatie, haalbaarheidsanalyses maken, inzicht geven in exploitatieoplossingen en vastgoedportefeuilles doorlichten is ons dagelijks werk.  Waar kosten, kwaliteit, tijd en de invulling van vastgoed onder druk staan, is Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM, de oplossing. U krijgt daarmee garanties op prijs, planning én kwaliteit. Bovendien behoudt u invloed op het proces en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. De korte lijnen, slimme adviezen en jarenlange ervaring in kantoorhuisvesting werken in uw voordeel. U kunt erop vertrouwen dat u met RPM decennialang optimaal plezier heeft van  uw huisvesting. Want tot 5 jaar na oplevering blijft u verzekerd van maximaal gebruikscomfort. Gegarandeerd!

RPM geeft budgetgarantie, dus zekerheid en rust

Een optimale kantooromgeving draagt bij aan het welzijn van de mensen die er dagelijks hun werk doen. De middelen voor huisvesting kunnen maar eenmalig besteed worden. RPM biedt u de zekerheid dat u binnen budget blijft en dat het geld kwalitatief goed wordt besteed.

Slimme werkplekconcepten

Slimme werkplekconcepten leiden aantoonbaar tot een beter functionerende organisatie. Voor meer transparantie, betere samenwerking en kennisdeling ontwikkelen wij nieuwe werkconcepten die leiden tot een optimale werkomgeving. Daarmee verbinden organisaties werknemers aan hun werkplek en trekken ze ook talenten op de arbeidsmarkt aan. Flexibiliteit is een sleutelwoord: niet alleen in huisvesting, maar ook in het bouwproces.  Omdat wij het proces van grof naar fijn inrichten, helpen wij u slimme keuzes maken. U blijft gedurende het hele bouwtraject betrokken en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. Met RPM krijgt u een gebouw dat voldoet aan uw verwachtingen!

 

Hoe geslaagd een gebouw is, ervaar je pas bij gebruik. Wij blijven 5 jaar betrokken.

Tijdens het gebruik bepaalt een gebouw zijn waarde. Flexibiliteit en toekomstbestendigheid inclusief comfort op maat, dat is onze verantwoordelijkheid. Met RPM van HEVO mag u ervan uitgaan dat alles klopt. Tot wel 5 jaar na oplevering zijn én voelen we ons gecommitteerd om het gebruikscomfort van uw gebouw te verzekeren. Pas als alles goed is, is voor ons het project geslaagd!

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De experts van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement in combinatie met een sluitende businesscase
voor u kan betekenen.
Schroom niet om contact op te nemen met Ron van Bloois of Peter Woerdeman. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet keuzevrijheid hebben en geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

Whitepaper

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.