Over HEVO

HEVO creëert inspirerende huisvesting die bijdraagt aan een gezonde toekomstbestendige wereld, sterkere gemeenschappen en individueel geluk en welzijn. Dat doen we met een team van experts dat bestaat uit creatieve adviseurs en daadkrachtige projectmanagers.

Wij kunnen u ondersteunen in elk facet van vastgoedontwikkeling: van proces tot project. Daarbij streven wij altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. Een partnership dat we bouwen op basis van oprechte betrokkenheid, kennisuitwisseling en wederzijds vertrouwen. Een open en resultaatgerichte benadering waarin wij elkaar blijven inspireren en verwachtingen overtreffen. Samen zijn wij in staat het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk te maken.

Garanties en resultaatverplichtingen gaan wij daarbij niet uit de weg. Al meer dan 30 jaar bieden wij met Risicodragend Projectmanagement opdrachtgevers de zekerheid dat hun project binnen de gestelde kaders van tijd, budget en kwaliteit wordt opgeleverd. Wij laten pas los als alles echt helemaal goed functioneert. Zelfs tijdens de gebruiks- en exploitatiefase nemen wij de verantwoordelijkheid voor die goede kwaliteit. En dat opdrachtgevers bij een volgend project weer voor ‘RPM by HEVO’ kiezen, is ongetwijfelde het mooiste en duidelijkste bewijs.

Kom meer te weten over HEVO

“Bij projecten met grotere risico’s is RPM echt een uitkomst. Je hebt dan zekerheid over tijd, budget en kwaliteit. Maar ook in de nazorgfase neemt HEVO haar verantwoordelijkheid. Ze werken op een prettige manier samen, adviseren goed en bieden soms weerstand. Bij een ander complex en risicovol project, zou ik weer voor RPM kiezen.”

Roeland Brouns

Directeur Vastgoed bij 's Heeren Loo Zorggroep

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De specialisten van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement voor u  en uw project kan betekenen.
Schroom niet om contact met hen op te nemen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.