Verzekerd gebruikscomfort

Met Risicodragend Projectmanagement is Hevo integraal verantwoordelijk voor de juiste oplevering voor een vooraf vaste prijs. Sterker nog, we committeren onszelf aan een verzekerd gebruikscomfort tot 5 jaar na oplevering. Comfort op maat, dat is onze verantwoordelijkheid. En als er in de praktijk toch onverhoopt iets niet goed gaat, lossen we het in overleg op.

Vaak en goed overleg tijdens ontwerpfase en tijdens de uitvoerig zorgen voor permanente afstemming van verwachtingen rondom dat gebruikscomfort. Door steeds een stap vooruit te denken wijzen wij u op de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor die vaste prijs. Met Risicodragend Projectmanagement van HEVO mag u ervan uit gaan dat alles klopt. Tot wel 5 jaar na oplevering zijn én voelen we ons gecommitteerd om uw gebruikscomfort te verzekeren.

Bekijk de video

Wij vonden deze vernieuwing qua omvang en technische complexiteit te risicovol om zelf alle risico’s te lopen. Vandaar onze keuze om de risico’s van het project onder te brengen bij een deskundige partij die daar ervaring mee heeft.
Het project is precies binnen de planning afgerond.”

Arnaud Opdam

Directeur Huisvesting & Services,  Avans Hogeschool

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De specialisten van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement voor u  en uw project kan betekenen.
Schroom niet om contact met hen op te nemen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.