Vaste prijs

Grote huisvestingsprojecten hebben de neiging uit de kosten te lopen. Met Risicodragend Projectmanagement van HEVO is dit niet het geval. Het totaalbudget is een vaste prijs en wordt gegarandeerd. Voor de afdekking van de risico’s vragen wij een bescheiden vergoeding, die feitelijk wordt gefinancierd vanuit de post onvoorzien. RPM maakt uw project dus niet duurder.

De aanbestedingsrisico’s zijn voor rekening van HEVO. Meevallers delen we samen. Op volledig transparante wijze beheren wij uw budgetten en sturen wij op de kosten. Wij kunnen u deze zekerheid bieden omdat wij geloof hebben in ons eigen kunnen, bovenop het proces zitten en respectvol samenwerken met professionele adviseurs. Samen hebben wij een gelijkgericht belang én een gezamenlijke portemonnee. Daarmee krijgt u de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Tegenvallers, obstakels of wijzigingen? U hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Omdat wij goed projectmanagement koppelen aan slim advies en jarenlange ervaring, kunt u uw huisvestingsproject met een gerust hart aan ons toevertrouwen. U kunt zich volledig richten op uw primaire proces, zonder de invloed op het proces te verliezen. Met Risicodragend Projectmanagement zijn wij al meer dan 30 jaar de adviseur die ook het risico draagt!

Bekijk de video

 “Het bouwen van een nieuwe school kost veel tijd en aandacht.
Risicodragend Projectmanagement van HEVO ontzorgt volledig: je weet wat je krijgt, voor welke prijs en wanneer. Zo blijft er tijd over voor onderwijszaken!”

Toine Janssen

Lid college van bestuur Conexus

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De specialisten van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement voor u  en uw project kan betekenen.
Schroom niet om contact met hen op te nemen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.