RPM-CONTRACT VOOR COENECOOP COLLEGE IN WADDINXVEEN

Nieuwbouw voor het Coenecoop College in Waddinxveen

 

Het Coenecoop College realiseert een duurzaam schoolgebouw dat maximaal aansluit op de onderwijsvisie en minimaal voldoet aan de eisen van BENG (bijna energieneutraal gebouw). Het nieuwe schoolgebouw biedt huisvesting aan 950 leerlingen voor voortgezet onderwijs voor vmbo, mavo, havo en vwo.

HEVO heeft de opdracht gekregen voor het opstellen van het Programma van Eisen en de Europese Architectenselectie en het complete ontwerpteam. Na afronding van deze opgave heeft HEVO ook de opdracht gekregen voor het begeleiden van het volledige project van 7.400 m² bvo middels Risicodragend Projectmanagement. De oplevering en ingebruikname staan gepland voor medio 2023.

Het ontwerpteam dat aan de slag gaat met het ontwerpen van de nieuwbouw is definitief geselecteerd. Dit team bestaat na diverse Europese aanbestedingen uit architectenbureau cepezed, bouwfysisch adviseur ZRI, Vintis installatieadvies en constructeur Adviesbureau Van de Laar.

Meer informatie? Vraag het Willem Adriaanssen  (willem.adriaanssen@hevo.nl) of Sander Barentsz (sander.barentsz@hevo.nl) of kijk verder op onze website.