“Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.”

Uw onderwijsambities waarmaken binnen tijd én budget

 

 Waar kosten en tijd door genormeerde budgetten en de invulling van het onderwijsproces onder druk staan, is Risicodragend Projectmanagement, kort gezegd RPM, de perfecte oplossing voor uw bouwproces. U krijgt daarmee garanties op prijs, planning én kwaliteit. Bovendien behoudt u invloed op het proces en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. De korte lijnen, slimme adviezen en jarenlange ervaring in onderwijshuisvesting werken in uw voordeel. U kunt erop vertrouwen dat u met RPM decennia lang optimaal plezier beleeft van uw huisvesting. Want tot 5 jaar na oplevering blijft u verzekerd van maximaal gebruikscomfort. Gegarandeerd!

 

RPM is het schoolvoorbeeld van budgetbeheersing

Een optimale onderwijsomgeving biedt ruimte aan een onderwijsvisie en draagt bij aan het welzijn van leerlingen en docenten. Nu én in de toekomst. De middelen voor huisvesting liggen echter vaak vast en zijn daarmee beperkt. Risicodragend Projectmanagement biedt u de zekerheid dat u binnen budget blijft en dat maatschappelijk geld kwalitatief goed wordt besteed.

Korte lijnen, leren van elkaar, slimme keuzes maken: maximale vrijheid voor een flexibel proces

Wij zijn thuis in het onderwijs en kennen úw wereld door en door. Regelgeving, vergoedingen, normeringen of demarcaties kennen voor ons geen geheimen. Omdat wij het proces van grof naar fijn inrichten, helpen wij u slimme keuzes maken. U blijft gedurende het hele bouwtraject betrokken en aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk. Met RPM krijgt u een onderwijsgebouw dat voldoet aan uw verwachtingen!

Hoe geslaagd een gebouw is, ervaar je pas bij gebruik. Wij blijven 5 jaar betrokken

Tijdens het gebruik bepaalt een schoolgebouw zijn waarde. Comfort op maat, dat is onze verantwoordelijkheid. Met Risicodragend Projectmanagement van HEVO mag u ervan uit gaan dat alles klopt. Tot wel 5 jaar na oplevering zijn én voelen we ons gecommitteerd om het gebruikscomfort van uw school te verzekeren. Pas als alles goed is, is voor ons het project geslaagd!

“Het bouwen van een nieuwe school kost veel tijd en aandacht. Risicodragend Projectmanagement van HEVO ontzorgt volledig: je weet wat je krijgt, voor welke prijs en wanneer. Zo blijft er tijd over voor onderwijszaken!”

Toine Janssen
Lid College van Bestuur Conexus

 

Referentieprojecten

Nieuwbouw IJsselcollege
Capelle a/d IJssel 


De nieuwbouw van het IJsselcollege is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij de ruimtelijke en functionele behoeften van de onderwijsvisie van de school. In het ontwerp zijn twee locaties samengevoegd tot één. Door de efficiënte basisvorm ontstond ruimte om binnen het taakstellende normbudget ruimte te vinden voor extra kwaliteit op bepaalde onderdelen.

“HEVO ontzorgt niet alleen tijdens het bouwproces maar begeleidt de school vanaf het begin van het proces. Geen aanbestedingsrisico, geen risico op meerwerk, op faillissementen of op fouten door de uitvoerenden. De persoonlijke aandacht en het eigenaarschap van de projectmanagers zie je ook terug in de tijdsinvestering die wordt gedaan. Kortom meer dan gewoon projectmanagement!”

Jos Jacobs
Adviseur College van Bestuur

Nieuwbouw Kindcentrum
De Verwondering
 Lent-Nijmegen

Bij de nieuwbouw van Kindcentrum De Verwondering is het idee losgelaten dat je alleen in een klaslokaal kunt leren. Er zijn bijna geen gangen meer maar er is één centrale ruimte waar alle kinderen tussen 4 en 12 jaar ’s ochtends worden ontvangen. Daarna gaan ze naar een aparte plek om instructie te krijgen. Dankzij de integrale aanpak van HEVO is het project in ruim 12 maanden voorbereid en gerealiseerd.

“Weinig tijd, een scherp budget en een duidelijke onderwijsvisie. HEVO hielp ons die visie te vertalen naar een gebouw dat past als een jas. Over de kosten, de planning en de kwaliteit hoefden wij ons geen zorgen te maken. HEVO garandeerde dat het ging lukken én maakte het waar.”

Toine Janssen
Lid college van bestuur Conexus

Bekijk meer referenties van HEVO

Nieuwbouw IJburg College 2
Amsterdam


In deze school komt het vernieuwende onderwijsconcept optimaal tot uiting. Het IJburgcollege verlegde de risico’s van de nieuwbouw naar HEVO. Een constructie die volgens schoolleider Nico Moen garandeert dat maatschappelijk geld goed wordt besteed en de school precies krijgt wat ze wil. 

“We vonden de risico’s van de nieuwbouw te groot. Er waren geen reserves om tegenvallers op te vangen. HEVO vertaalde onze visie naar een passend ontwerp en was de spil tussen architect en aannemers. Daardoor waren wij van een hoop zorgen verlost. Wij hebben met RPM 100% gekregen wat we wilden. En dat binnen de beperkte middelen die daarvoor beschikbaar waren.”

Nico Moen
Schoolleider bedrijfsvoering en communicatie IJburg College

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De specialisten van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement voor u  en uw project kan betekenen.
Schroom niet om contact met hen op te nemen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

Whitepaper

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.