Meer weten?

Neem contact op met onze experts om meer te weten te komen over wat
Risicodragend Projectmanagement voor u kan betekenen.

T +31 (0)73 6 409 409
E info@hevo.nl

Of laat uw contactgegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden

Neem direct contact op met onze experts

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.

Peter Huys | Senior projectmanager
Onderwijs
(073) 6 409 522
peter.huys@hevo.nl

Ron van Bloois | Senior adviseur
Zorg
(073) 6 409 444
ron.bloois@hevo.nl

Willem Adriaanssen | Partner
Overheid & Bedrijfsleven
(073) 6 409 511
willem.adriaanssen@hevo.nl

Arno Aarts | Senior projectmanager
Sport & Cultuur
(073) 6409 434
arno.aarts@hevo.nl

Referentieprojecten

Nieuwbouw woonzorgcentrum
Magnolia Vught

Magnolia is een wooncentrum voor ouderen die intensieve 24-uurszorg nodig hebben. Bij de nieuwbouw stond de dialoog met de patiënt centraal. Dit resulteerde in een nieuwe manier van huisvesting waarin bewoners een grote mate van zelfstandigheid hebben en grotendeels hun eigen dagritme bepalen. Het is het eerste project voor Reinier van Arkel waarbij zij zelf geheel verantwoordelijk is voor de exploitatie.

Voor Reinier van Arkel Groep (RvA) hebben wij dit plan met Risicodragend Projectmanagement ontwikkeld, ontworpen en gerealiseerd. Voor de opdrachtgever betekent dit dat hij volledig ontzorgd wordt, waarbij wij de verplichting hebben en verantwoordelijkheid nemen om het plan binnen de vastgestelde planning en de financiële kaders te realiseren. Wij verzorgden ook het exploitatie-advies en hebben gedurende het hele proces van ontwerp en realisatie rekening gehouden met de zorg- en vastgoedexploitatie.

Nieuwbouw Brede School
Stolwijk

In opdracht van de gemeente Vlist en Stichting Onderwijs Primair is openbare basisschool De Hazelmuis in Stolwijk enkele jaren geleden uitgebreid met een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal. Dit betekende dat het oude schoolgebouw moest worden gesloopt en er nieuwbouw moest worden gepleegd.

Wij ondersteunden in de initiatieffase bij het opstellen van het Programma van Eisen en de architectenselectie. Het projectmanagement is risicodragend uitgevoerd, dus inclusief honderd procent garantie op budget, tijd en kwaliteit. De gemeente en de school hebben samen extra investeringen gedaan in duurzaamheidsmaatregelen en om de exploitatie te verbeteren.

Bekijk meer referenties van HEVO

Nieuw stadskantoor
gemeente Hilversum

Vanuit duurzaamheidsoverwegingen is het bestaande stadskantoor in Hilversum, daterend uit de jaren '70,  niet afgebroken, maar gestript. Dit project bewijst dat duurzaam ontwikkelen ook in een bestaande omgeving mogelijk is.

In het nieuwe stadskantoor van de gemeente Hilversum staat de klant centraal. Vanuit dit oogpunt begeleidden wij het project in eerste instantie als traditioneel projectmanager. Vanaf de aanbesteding en realisatie wenste de opdrachtgever meer zekerheid ten aanzien van risico’s en dekten wij deze af op basis van Risicodragend Projectmanagement.