Flexibel proces

Voortschrijdend inzicht bij het ontwikkelen van nieuwe huisvesting is een gegeven. Risicodragend Projectmanagement geeft u de ruimte om tot ver in de uitvoeringsfase uw wensen kenbaar te maken. U heeft bovendien de vrijheid om bijvoorbeeld uw eigen architect of de aannemer te selecteren. Daarmee zijn uw eigen identiteit en kwaliteitseisen gewaarborgd.

Wij bewaken het proces zodanig dat planningen worden gehaald, zonder kwaliteitsverlies en extra kosten. Per fase werken wij van grof naar fijn, waarbij u de keuze heeft uit een aantal opties. Onze projectmanager helpt u bij het maken van weloverwogen en slimme keuzes, die tevens bijdragen een aan optimaal gebruikscomfort. Fasegewijs werken wij toe naar het eindresultaat. Zo kunnen wijzigingen eenvoudig tot laat in het proces worden doorgevoerd. HEVO laat pas echt los als het helemaal goed is.

Bekijk de video

“Ik wilde van te voren weten waar ik aan toe was, zodat ik het bestuur goed kon informeren en niet met de vervelende boodschap moest komen dat het project duurder was geworden. Ik had bovendien maar met één contactpersoon te doen. En bij tegenvallers moest HEVO zelf op zoek naar een oplossing. Dat gaf rust én zekerheid.”

Hein van Stokkum

Secretaris-directeur Waterschap Brabantse Delta in Breda

Meer weten over Risicodragend Projectmanagement?

De specialisten van HEVO vertellen u graag wat Risicodragend Projectmanagement voor u  en uw project kan betekenen.
Schroom niet om contact met hen op te nemen. Bel (073) 6409 409.
Want wie wil er nu niet geheel ontzorgd worden met keiharde resultaatgaranties?

Contact

Heeft u een vraag over Risicodragend Projectmanagement van HEVO en wilt u dat één van onze specialisten contact met u opneemt? Laat dan hier uw gegevens achter.

* verplichte velden

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG GRATIS SLIM ORGANISEREN & AANBESTEDEN VAN HUISVESTING

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt alles over 'Slim organiseren & aanbesteden van huisvesting' in uw mailbox. U kunt dat alles lezen in onze whitepaper.