FEESTELIJKE OPENING BREDE SCHOOL EN BIBLIOTHEEK MOERKAPELLE

DE BREDE SCHOOL IN MOERKAPELLE IS ZATERDAG 30 MAART OFFICIEEL GEOPEND.

DE REHOBOTHSCHOOL EN DE KEIJZERSCHOOL VORMEN TEZAMEN MET DE BIBLIOTHEEK DE BREDE SCHOOL MOERKAPELLE.

De brede school in Moerkapelle is zaterdag 30 maart officieel geopend. Eerder was er voor de leerlingen al een opening, nu waren het vooral ook bestuurders, ouders en vrijwilligers die feest mochten vieren. In het gebouw zitten de reformatorische basisschool Rehobotschool, de openbare basisschool Keijzerschool en bibliotheek de Groene Venen. 

 Het is een bijzonder traject geweest waar lang over het programma-en de bijbehorende financiën is gelobbyd om vervolgens de uitvoering in een recordtempo uit te voeren. Alle betrokken bouwprocespartners hebben goed samengewerkt om dit resultaat voor elkaar te krijgen.

HEVO gaf, mede namens haar partners, een cheque van 1.200 euro cadeau voor verdere groene inrichting binnen en buiten.

Tijdens de opening is gekozen voor het thema ‘verbinden’ van alle partners.
Symbolisch werd het ‘verbinden’ van de gebruikers van de nieuwe school vormgegeven door drie poten in een cirkel aan elkaar te solderen.

De uitleg van risicodragend projectmanagement door de brede school zelf is de beste acquisitie die we ons kunnen voorstellen en was hartverwarmend om te horen. Het schitterend eindresultaat waar zowel de Rehobothschool, de bibliotheek én de Keijzerschool zeer trots op zijn en wij dus ook! Wij wensen alle docenten, leerlingen, medewerkers en andere betrokken veel leer- en werkplezier in het nieuwe gebouw.

We hebben dit project risicodragend uitgevoerd, waarbij de school zekerheid op prijs, planning én kwaliteit heeft gekregen inclusief invloed op het proces. Bovendien blijven we tot vijf jaar na de oplevering betrokken en verantwoordelijk voor het onderhoud.

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Arthur van Kempen, telefoon (073) 6 409 409 of arthur.kempen@hevo.nl